Cavit Öztürk, Erenler'in kentsel dönüşüm projelerini anlattı!
AK Parti Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz ile birlikte Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Kentsel Dönüşüm başta olmak üzere ilçede yapılan yatırımların konuşulduğu ziyarette İsen, dönüşüm projesinde kat edilen mesafeye övgüler yağdırdı ve şehrin yeni vitrininde gösterilen olağanüstü performanstan dolayı Başkan Öztürk ve ekibini kutladı.

Makamda gerçekleşen bilgilendirmenin ardından ilçede devam eden projelerin incelenmesi ve esnaf ziyaretleri yapıldı. Öncelikle Erenler Caddesi, Türbe Caddesi ve Yavuz Sultan Selim Caddesinin kesiştiği bölgede yapımı tamamlanan Vizyon Park Projesi, daha sonra ise Kentsel Dönüşüm 1. Etap ve yılsonuna kadar tamamlanması hedeflenen 2. Etap çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “Kentsel Dönüşüm çalışmalarımızla doğal afetlere hazırlıklı, insan hayatını tehdit eden risklerden arındırılmış normlara uygun, sağlıklı, güvenli, akıllı sistemler ile sürdürülebilir yaşam alanları oluşturulması hedefi ile yolumuza devam ediyoruz. ” dedi.

Erenler Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181