Murat Bayrak, "Vatandaşlarımız yatırım yapmaya devam ediyor"
Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve yönetim kuruyu üyeleri SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret etti. Ziyarette, müteahhitlerin sorunları masaya yatırıldı. Ziyarette konuşan Başkan Kösemusul, Sakarya'nın ticaret alanında iyi durumda olduğunu belirterek, "Daha iyi olması için hep birlikte çaba sarf ediyoruz. Biz KOBİ'lerimizin her zaman yanındayız" dedi.

ZOR BİR SÜREÇ
Ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini dile getiren Başkan Kösemusul, "İç ve dış şer odaklı güçlerin çeşitli entrikaları ortada. Orta-doğu karışık. Çok sayıda mülteci kardeşlerimize kucak açtık. FETÖ ve PKK belasıyla uğraşmak derken, ticaretimiz bunca handikapa rağmen büyüyerek devam ediyor. Hep birlikte bu zorlu günlerden alnımız ak bir şekilde çıkacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu. Başkan Kösemusul, Sakarya Müteahhitler Birliği'nin Estetik ve Sanat Kurulu'nda temsil edilmesi gerektiğini söyledi.

OYUNLAR OYNANIYOR
SMB Başkanı Bayrak ise, ülkemiz üzerinde oyunlar oynandığını belirterek, "Dün olduğu gibi bugünde ülkemize yönelik oyunlar, kumpaslar oynanıyor ve oynanmaya devam edecektir. Biz işadamları ve müteahhitler olarak işimize bakıyoruz. Dünden daha çok çalışmalıyız. Bizler malımız ve canımızla birlikte Türk Bayrağımızın dalgalanması için her zaman göreve hazırız. Kimsenin gücü bizi ayırması ve bölme sine yetmeyecektir" dedi.

YENİ PROJELER
Bayrak sözlerini şöyle sürdürdü: İnadına yatırım yaparak ekonomiye katkı vereceğiz. Ülkemiz ve şehrimizin büyümesine katkı vereceğiz. Kentsel dönüşüm noktasında çeşitli yürüttüğümüz projeler de mevcut. Konut satışlarında hiçbir sıkıntı yoktur. Vatandaşlarımız yatırım yapmaya devam ediyor çünkü Türkiye ve şehrimiz yatırım yapılabilir durumdadır. Yeni projelerimiz zaten bu verileri de desteklemektedir" dedi.

Sakarya Yeni Haber Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181