Sakarya 9. Cadde'de alt yapı çalışmaları bitti!
9. Cadde’de gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığı bilgisini paylaşan Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Akbulut, “Belirlediğimiz program dahilinde asfalt çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla 16 ilçe ve şehir merkezinde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Son olarak Serdivan 9. Cadde’yi sıcak asfaltla buluşturduklarını söyleyen Daire Başkanı Haydar Akbulut, şehrin ana arterlerinden birisine daha yakışır bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirtti.

4 bin 400 ton sıcak asfalt
Tunatan Kavşağı ve 32 Evler Kavşağı arasında bulunan 9. Cadde’de öncelikli olarak altyapı çalışmalarının tamamlandığı söylenen Akbulut, “SASKİ’ye bağlı ekiplerin içmesuyu ve altyapı çalışmalarını tamamlamalarının ardından asfalt çalışmalarımıza başladık. Öncelikle zayıf olan zemini güçlendirdik. Ardından birinci kat asfaltı ve sonra ikinci kat asfaltı serdik. 890 metrelik duble yolda toplam 4 bin 400 ton sıcak asfalt kullandık. Caddemiz şu anda trafiğe açılmış durumda. Asfalt çalışmalarımızın yanı sıra caddede kaldırım çalışmaları da gerçekleştireceğiz. Şehrimizin dört bir yanında sürdürdüğümüz sıcak asfalt serim işlemlerimize programımız dahilinde aralıksız devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Sakarya Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181