Sakarya Belediyesi 41 det adet arsayı satışa çıkartıyor!
Sakarya Büyükşehir Belediyesinin haziran ayı meclis toplantısında belediyeye ait arsaların satışı için encümene yetki verilmişti. Meclis üyelerinin arsa satışıyla ilgili yetki verdiği encümen Adapazarı, Erenler, Ferizli, Geyve, Karasu, Kaynarca, Serdivan, Söğütlü ve Taraklı ilçelerinde bulunan toplam 41 adet arsanın satışı için hazırlıklara başladı. Bu kapsamda Geyve Doğantepe Mahallesi'nde 1960 metrekarelik bağlık arazi ile Karaçam Mahallesi'nde 24.472 metrekarelik meyve bahçesi kayıtlı arazinin satış listesinde olduğu öğrenildi.

VERGİ DAİRESİNE VERİLECEK
Büyükşehir Belediyesi ihale ile satacakları arsa ve tarlaların yanı sıra 49 adet taşınmazını da borcu karşılığında Vergi Dairesine verecek. Adapazarı Camili ve Karaman Mahallelerinde ki iş merkezlerinde ki işyerlerinin de aralarında bulunduğu Erenler, Ferizli, Geyve, Karasu, Kaynarca, Söğütlü ve Taraklı'da ki arsalar olmak üzere toplamda 49 kalem taşınmaz Vergi Dairesine verilecek. 

Alkan Kuyaş / Adapostası Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181