Sakarya Erenler'de önemli altyapı çalışmaları devam ediyor!
Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Erenler İlçe Başkan Resul Yılmaz Parti teşkilatı olarak yapılan çalışmaları anlatarak gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Öztürk belediye çalışmalarını anlattı
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ise Belediye çalışmaları ile ilgili sunum gerçekleştirdi. Öztürk konuşmasında; “Asfalt sezonunu hafta sonu itibari ile açtık. Yaklaşık 1,5 ay gibi bir zamanı bulacak asgari 50 bin ton bir çalışmamız olacak. Altyapı sorunu olmayan her yere asfalt atılacak. Özellikle merkezde AVM nin arkasından dörtyola kadar olan bölgede hızlı bir şekilde asfalt çalışmaları devam edecek. SASKİ’nin altyapı çalışması yaptığı modern sanayinin yolları da çok kötü durumdaydı. Nihayet hafta sonu SASKİ ekipleri o bölgelerde asfalt çalışmasına başladı. Sanayi esnafımız artık rahat bir nefes alacak. Erenler Caddesi, Türbe Caddesi ve Yavuz Sultan Selim Caddesinin kesiştiği bölgede yapımına başladığımız yeni bir sosyal yaşam ve aktivite alanı olarak hizmet verecek Ada Projemiz bitmek üzere son rötuşları yapılıyor. İçerisinde iki tane yapımız var. Birini restoran birini de kafeterya olarak ihaleye çıkacağız. Kentsel Dönüşümde ikinci etap çok hızlı gidiyor. Allah nasip ederse ikinci etap 144 konut bu sene sonunda tamamen bitmiş olacak” dedi.
 
“Hepimiz omuzlarımızdaki sorumluğun bilincindeyiz”
Referandum öncesi ve sonrası ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç konuşmasında; “Hepimizin omuzlarında hem insani hem vicdani hem ahlaki çok ciddi bir sorumluluk var. Kim hangi pozisyonda görev yaparsa yapsın hepsi manevi değerlere bağlı kalma kaydıyla toplumda huzuru sağlama adına hizmet etme adına ikili ilişkileri gayet düzenli tutarak eşrafıyla iyi geçinerek AK Partimizi bir miktar daha ileriye getirme hepimizde söz konusu. Teşkilatlarımıza baktığımda bütün arkadaşlarımda aynı şeyi görüyorum. Özellikle kadın kolları ve genç kardeşlerimiz bu sorumluluğun bilincindeler. Hakkıyla görevlerini sonuna kadar yerine getiriyor olmalarını ben görüyorum ve bu da beni mutlu ediyor. Danışma Meclisimiz hayırlara vesile olsun. Bu mübarek Ramazan ayında yapmış olduğunuz ibadetleri Allah kabul eylesin” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından teşkilat üyeleri ezanın okunmasıyla hep birlikte oruçlarını açarak iftar sofralarını paylaştı.

Erenler Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181