Sakarya'nın vizyon projesi, 54. Cadde!
Sakarya’nın sosyal yaşamında yepyeni bir adres olacak 54. Cadde; perakende sektörü ile şehir yaşamını birleştiren, mağazacılık konusunda tek bir binaya bağlı kalmadan şehir ile bir arada devam edecek sayılı örneklerden biri olarak öne çıkıyor. Konut, ofis, home-ofis ve cadde mağazalarının yer alacağı 52.000 metrekarelik alanda geliştirilecek projenin 28 ay içinde tamamlanması bekleniyor.

Turkmall; 24 yıldır süren gayrimenkul ve perakende geliştirme yatırımlarını, bu yıl YU Group ile güçlerini birleştirerek konut ve karma projelerle de sürdürecek. Turkmall; daha öncesinde Türkiye’de ve yurt dışında 3 milyon metrekarenin üzerinde konut, ofis ve iş merkezi teslim etmiş olan YU Group ile başlayan konut ve karma projeler işbirliğine Maslak, İstanbul’da yer alan UNIQ Rezidans’ın ardından Sakarya’daki eşsiz 54. Cadde projesi ile devam ediyor. Sakarya’nın yeni merkezi olacak 54. Cadde, Sakarya’nın yanı sıra Düzce, Akyazı ve Hendek’e de hitap edecek.

İstanbul, Maslak’ta 20.000 m² proje alanına konumlanacak UNIQ Rezidans ise çevreci ve çağdaş bir yaklaşımla, teknolojinin doğal malzemelerle bütünleştiği, prestijli bir konut projesi olacak. Özellikle genç ve çalışan kesimin dinamik yaşantısında ev konforu sağlamak ve bireylerle ailelerin ihtiyaçlarına cevap vermek için tasarlanan UNIQ Rezidans, lüksü yeniden tanımlayacak özgün bir proje olarak öne çıkıyor.

1992 yılından bugüne 80’den fazla alışveriş merkezi geliştirip, 6 milyon metrekare perakende inşaat alanı sağlayarak, bulunduğu bölgelere ve iş ortağı olan perakende markalarına değer katmaya devam eden Turkmall, 2012’de Novada Outlet Söke ile başlayan Anadolu genelindeki yatırımlarını sürdürüyor. Turkmall, son olarak Sakarya’nın önde gelen ilçesi olan Serdivan’da yeni bir konsept ile gerçekleştirilecek 54. Cadde projesinin ihalesini YU Group ile alarak Marmara Bölgesi’ndeki yatırımlarına bir yenisini daha ekledi.

Türkiye Ekonomisine İnanıyoruz
Turkmall Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Levent Eyüboğlu ve YU Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mekki Özkan 54. Cadde ihalesi imza töreninin ardından yaptıkları ortak açıklamada, Türkiye ekonomisine katkıda bulunacak yatırımlarına tüm hızıyla devam edeceklerini ve 750 milyon TL yatırım değeri taşıyan 54. Cadde ve UNIQ Rezidans projelerinin bunun bir göstergesi olduğunu belirterek, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım önderliğindeki milli iradenin daima yanında olduklarını, ülkemize güvenlerinin tam olduğunu belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181