Sakarya Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi açılıyor!

Sapanca SGM’de inşa çalışmalarının tamamlandığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, “Sapanca’nın sosyal yaşantısına büyük katkılar sunacak bu merkez, konferans salonu, kafeterya, çocuk oyun odası ve eğitim sınıfları ile hemşerilerimize hizmet sunacak. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sapanca’da inşa edilen Sosyal Gelişim Merkezi’nde çalışmalar tamamlandı. Yeni projenin ilçeye hayırlı olmasını temenni ederek konuşmalarına başlayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Mutlu, yeni projenin tamamlandığı bilgisini paylaşarak, açılış için hazır olduğunu belirtti. Mutlu, Sapanca’da sosyal hizmetlerin yeni merkezinde hizmet sunacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hayırlı olsun
Projenin Sapanca Çayiçi Mahallesi’nde bin 500 metrekarelik alanda hayata geçirildiğini ifade eden Mutlu, “Adapazarı, Geyve ve Akyazı’nın ardından Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi’ni de tamamlamış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Karasu’da da çalışmalarımız devam ediyor. Sapanca’nın sosyal yaşantısına büyük katkılar sunacak bu merkez, konferans salonu, kafeterya, çocuk oyun odası ve eğitim sınıfları ile hemşerilerimize hizmet sunacak. İnşallah yeni merkezler için de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni projemizin şehrimize, Sapancamıza ve hemşerilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet alu 6 yıl önce

Ben yemek kursuna yazılan yer varmı 5.00 e kadar

banner182

banner181