Erenler Kentsel Dönüşüm projesi tapu teslim töreni 2 bakanın katılımıyla yapılacak!
Erenler Belediyesi’nin 666 dönüm alanı kapsayan Kentsel Dönüşüm projesi planlandığı gibi devam ediyor. Adım adım ilerleyen projeyi yerinde incelemek ve hak sahiplerine tapularını vermek üzere Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Erenlere geliyor. Özhaseki ile birlikte Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’da tapu törenine katılacak.

Törenimize Bekliyoruz
21 Eylül Perşembe günü tapu dağıtım törenine Sakaryalıları davet eden Başkan Öztürk “Türkiye’de dönüşüm projelerine çok ciddi destekler veren, sağlıksız hantal yapıların, çarpık yapılaşmanın dönüştürülmesi için büyük emekleri olan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki ile Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz tapu dağıtım törenimize katılacak. Bütün vatandaşlarımızın şehrin yeni vitrinini yakından görmelerini çok isterim. Sakarya halkını değişim ve dönüşümü yerinde görmeleri için tapu dağıtım törenimize davet ediyorum” dedi. 

Bakanların Programı
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki saat 13.00’da İstanbul’dan Sakarya’ya hareket edecek. 14.00’da Sakarya Valiliği ziyareti ile başlayacak program 14.30’da Büyükşehir Belediyesi ziyareti ile devam edecek. Saat; 15.00’da erenler Belediyesi’ne geçecek Bakan Özhaseki önce 15 Temmuz Şehitler Anıtının açılışını gerçekleştirecek. Kentsel Dönüşüm Birinci Etap 280 konut ve 2 işyerinin tapu dağıtım tören alanına geçilecek. İkinci etapta devam eden çalışmaların yerinde incelenmesinin ardından Bakan Özhaseki dönüşüm alanında kalan Roman vatandaşlar ile buluşacak. 



Erenler Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181