Sakarya Dörtyol Sanayi Bölgesine kentsel dönüşüm müjdesi!
21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle Sakarya'daki basın mensupları ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Dörtyol Sanayi Bölgesindeki kentsel dönüşüm için çalışma yapılacağını söyledi.

SANAYİ MİADINI DOLDURDU
Sakarya ve çevre illerin e hizmet vermesi için 1964 yılında kurulan Dörtyol Otomobil Tamir Sanayi Sitesini çirkin görünümünden kurtarmak için geçtiğimiz yıllarda Sakarya Büyükşehir Belediyesi dönüşüm çalışması yapmış ve başarısızlıkla sonuçlanmıştı. 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle önceki akşam Sakaryapark Nehir Sefasinda gazetecilerle akşam yemeğinde bir araya gelen Erenler BelediyeBaşkanı Cavit Öztürk ilçede başlatılan Kentsel Dönüşüm projelerinin 2'nci 3 'ncü ve diğer etapları ile ilgili bilgiler verdi. 

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE BAŞARI
Sakarya'nın gelişmesi ile şehirde büyük değişimlerin yaşandığını anlatan Başkan Öztürk Türkiye'de ve Erenler İlçesinde ilk kez kentsel dönüşüm projesini başlatarak Bakanlar Kurulu onayına sunulup başlanan birinci etabın planlanan süreden erken bittiğini anlattı.

DÖRT YOLDA HASSAS OLACAĞIZ
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "İçimde en büyük uhde kaldı. İlçemizde üç ayn sanayi bölgesi var, bunlara dönüşüm yapılamaması gündemimizde var. Dörtyol Öto Sanayi, Mobilyacılar ve Atatürk sanayilerinde dönüşüm yapmayı planlıyoruz. Öncelikli olarak daha önce Büyükşehir Belediyesi önderliğinde çalışma yapılan ancak sonuç alınamayan Dörtyol Sanayi var. Biz Kentsel Dönüşüm proje uygulama çalışmasında başarılı olduk. Şimdi bu başarımızı Dörtyol Sanayi'de uygulamak için çalışmaya başlayacağız Hiçbir esnafımızı mağdur etmeden çok hassas olacağız. Herkesin gönülden evet diyeceği ortak çalışma ile Dörtyol Sanayi'de kentsel dönüşüm için adım atacağız ve başaracağız" dedi. 

Sakarya Halk Gazetesi


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181