Sakarya Erenler'de kentsel dönüşümün 2. etabı başlıyor!
Belediyenin toplantı salonunda düzenlenen imza protokolünden sonra ihaleyi alan firma ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk konu ile alakalı açıklamalarda bulundu.

“Deneyimli kadromuz ile bu yıl bu iş tamam”
Firma yetkilisi yaptığı açıklamada; Projemiz kapsamında 144 konut olup konutlarımız 75 metrekareden 180 metrekareye kadar dublex ve triplex dairelerden oluşmaktadır. Proje kapsamında çevre yolları, peyzaj, istinat duvarı, site içerisi gezi yolları, dinlenme ve oyun alanları bulunmaktadır. Allah hayırlı uğurlu etsin. Firma olarak yaklaşık 20 yılı aşkın bir süredir inşaat sektöründeyiz. Deneyimli kadromuzla en iyi şekilde işlerimizi yürütüyoruz. Bu projede de 14 aydan kısa bir sürede yani bu yıl içerisinde bu işi tamamlayarak zamanından önce teslim etmeyi hedefliyoruz” dedi.
 
“Bu yıl içinde ikinci etap tamamlanacak”
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk de konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kentsel Dönüşüm Projemizin 2. Etabımızın ihale sürecini tamamladık. Kentsel Dönüşüm Projesi ilimizin imajına katkı yapacak önemli projelerden birisidir. Bu çerçevede ilk etabı geçtiğimiz aylarda bitirerek teslim etmeye başladık. Yine geçtiğimiz ay içerisinde ikinci etabın da ihalesini yaptık. Bunu da Ankaralı bir firma olan Dağdemir İnşaat Ltd.Şti. firması aldı. Bugün de onunla ilgili sözleşme imzalıyoruz. Allah nasip ederse hemen inşaata başlayacaklar. Normalde süreleri 14 ay ama bu yıl içerisinde bitirme sözlerini kendilerinden aldık. İlçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Erenler Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181