Sakarya Kocaali'de 71 milyon liralık TOKİ projesi!
Sakarya'nın Kocaali ilçesinde, İstanbul'a içme suyu temin edecek "Büyük Melen Projesi" kapsamında evleri kamulaştırılan vatandaşlara, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca yapılacak toplu konut projesi sözleşmesi imzalandı. Sakarya Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, ilçede, Ortaköy Merkez, Köyyeri, Açmabaşı, Karalar, Koğukpelit, Karapelit ve Beyler mahallelerindeki vatandaşların barınma ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, Caferiye Mahallesi'nde tahsis edilen 652 dönümlük alanda, TOKİ tarafından yapılacak proje ile ilçeye güzel bir yaşam alanı oluşturulacağı belirtildi.

71 MİLYON LİRAYA MAL OLACAK
Proje gereğince 448 konut, 24 derslikli ilkokul, cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi yapılmasına ilişkin geçen ay sonuçlanan ihale sözleşmesinin imzalandığı bildirilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "Proje, KDV hariç 71 milyon 553 bine mal olacak. 448 adet konut, 24 derslikli ilkokul, cami ve ticaret merkezinden oluşacak projeyle, hem vatandaşlanmızın ev sahibi olmaları sağlanacak hem de ilçemize yeni ve güzel bir yaşam alanı kazandırılmış olacaktır"

Mesut ERTANÇ/Vahdet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181