TOKİ Sakarya Kocaali konutları 1. etabın sona gelindi!
Kocaali Belediye Başkanı Ahmet ACAR, yapımına 2016 yılında başlanan 448 dairelik Caferiye/Ortaköy evleri konutlarının 1'inci etap çalışmalarında kaba inşaatların bittiğini ve çevre düzenleme işlemleri yakın bir zamanda başlayacak. Söz konusu konutların Kocaali Belediyesi tarafından arazi temin edilerek TOKİ'ye devredilmesinin ardından hızlıca çalışmalara başladığını belirten Başkan ACAR , hak sahiplerine devir işlemlerinin 2017 yılının sonunda gerçekleşeceğini belirtti.

"SÖZLERİMİZİN ARKASINDAYIZ"
Melen Barajı projesi kapsamında yerkeşim alanları su altında kalan hemşehrilerimizin Kocaali Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbilirliği ile Caferiye/Ortaköy evleri Projesi gerçekleşiyor olmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Başkan Acar, "Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Biz hemşehrilerimizin mağdur olmaması için elimizden geleni yapıyoruz. Melen Projesi kapsamında yerleşim alanları sular altında kalan hemşehrilerimize verdiğimiz sözlerin arkasında bir bir duruyor olmanın ve başlatılamaz denilen projenin sona geldiğini görmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

"İKİNCİ ETAP ÇALIŞMALARI"
Projenin devamı hakkında açıklamalar yapan Belediye Başkanı Ahmet ACAR, "448 Konutluk Caferiye/Ortaköy evlerinin bitmesinin ardından 740 konutluk ikinci etap çalışmaları başlatılacak. Bu kapsamda Ülkemizin her ilinden vatandaşlarımız bu projeden istifade edebilecekler. Doğasıyla, Kültürüyle, Bütün güzellikleri ile Karadeniz incisi olan Kocaali'miz yakın bir zamanda büyük değişikler görecektir. İlçemizde başlattığımız çalışma seferberliğinin sonuçlarını görmeye başladık. İnşallah hızla gelişen ve yenilenen bir Kocaali göreceğiz." ifadelerini kullandı. 

Kocaali Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181