TOKİ Sakarya Sapanca'da 34 adet işyerinden 17'sine teklif aldı!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ), Sapanca Kestanelik Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında satışa çıkardığı 34 adet işyerinden sadece 17'sine teklif aldı.

AÇIK ARTTIRMA
Sapanca Kestanelik Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan 34 adet işyeri açık arttırma usulü ile satışa çıkarıldı. Açık artırma 1 Haziran 2017'de TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkezi ile Radisson Blue Hotel Şişli-İstanbul adreslerinde ve TURYAP internet sitesinde gerçekleşti.

UZATILDI
33-264 metrekare aralığında, 40 bin lira ile 500 bin lira arasında değişen fiyatlarla yüzde 25 peşin, 120 ay vade seçeneği ile satışa sunulan dükkanların açık arttırmasına beklenen talep gerçekleşmeyince satış tarihi 6 Haziran Salı gününe uzatıldı.

17 DÜKKAN
Sürenin uzatılmasına rağmen, Sapanca'da satışa sunulan 34 dükkânın sadece 17 adeti satış için teklif aldı.

Adapostası Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181