Başkan Dündar 'Çarşamba Özel Eğitim Okulu Türkiye çapında örnek proje'!
Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Çarşamba Özel Eğitim Okulu inşaatının bu yıl tamamlanarak 2017 – 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda öğrenci almaya başlayacağını kaydetti.
 
Samsun Ordu Karayolu kenarında Yeşilırmak Mahallesi’nde Çarşamba Belediyesi tarafından yaptırılan Çarşamba Özel Eğitim Okulu inşaatı devam ediyor. Okul inşaatında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “İnşaatı en yakın zamanda tamamlayarak okulu bu yıl hizmete açmayı hedefliyoruz.” dedi.

DÜNDAR, “TÜRKİYE ÇAPINDA ÖRNEK PROJELERDEN”
Çarşamba Özel Eğitim Okulu’nun Çarşamba Belediyesi tarafından yapıldığını kaydeden Başkan Dündar, “Samsun Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız protokolle okul inşaatını belediyemiz yapıyor. Burası; Çarşamba İlçesi ve civarındaki bölgelerde özel eğitime ihtiyaç duyan ilk, orta ve lise seviyesindeki öğrencilerin öğrenim göreceği derslikleri, atölyeleri içerisinde barındıran özel bir okul. Bu yönüyle Türkiye çapında bir Belediyenin yerel yönetimin Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte yapmış olduğu örnek ve müstesna projelerden birisidir. Okulun öğretici kadrosunu tamamen Bakanlığımız karşılayacak. Çarşamba Belediyesi olarak biz binanın yapımını üstleniyoruz. Bölgemizde 400 civarında her yaş grubunda özel eğitime ihtiyaç duyan öğrencilerimiz var.  Bu öğrencilerimiz için tam donanımlı sınıfların, dersliklerin, atölyelerin ve diğer sosyal alanların yer aldığı güzel bir kurumu Çarşambamıza kazandırıyoruz. Bunun mutluluğu içerisindeyiz.” diye konuştu.

“OKUL, ULAŞIMI KOLAY BİR NOKTADA”
Özel Eğitim Okulu’nun merkeze yakınlığının aileler için bir avantaj olduğunu ifade eden Başkan Dündar, “Okulun bulunduğu alan, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampusu’ne çok yakın bir bölgede ve Samsun – Ordu Karayolu’na yakın bir mesafededir. Ailelerin çocuklarını kolaylıkla getirip götürebileceği bir ulaşım bölgesindedir. Çarşambamıza ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
 
Çarşamba Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181