Kavak TOKİ konutlarında kayıt süresi bitmek üzere!
Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun girişimleri sonucu Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile yapılan anlaşma sonucu Kavak'ta yapımına başlanılacak olan dar ve orta gelirli aileler için kayıt tarihinde sona gelindiğini vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, "Vatandaşlarımızın elini çabuk tutması gerekiyor. Çok kısa sürede kayıtlar bitecek" dedi.

Kavak'ın Gelişimine Büyük Katkı Sağlayacak Sarıcaoğlu, "Toplu Konut İdaresi (TOKİ) konutları bulunduğu ortamların gelişiminde büyük rol oynuyor. İlçemizde yapımına başlanılacak olan Toki konutları için başvuru kayıtlarında sona yaklaşıldı.Konutlar zemin artı 4 olmak üzere toplamda 5 katlı olacak. 7300 metrekarelik alana kurulacak olan konutların içerisinde her türlü sosyal alan bulunmakta.Cazip fiyat ve ödeme kolaylıklarıyla vatandaşlarımızın bu fırsatı kaçırmaması gerekiyor. Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızın zaman kaybetmeden ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. Çünkü kayıt tarihi bittikten sonra tekrar kayıt etme gibi bir şansımız olmuyor. Vatandaşlarımızdan çok güzel ilgi gördük. Toki konutlarında uygun görülen kayıt sayısı yeterli sayıya ulaştığında konutların yapımına başlanılacak. Eğer ki talep çok olursa ikinci etap içinde başvurularımız olacak" diye konuştu.

Haberde Denge Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181