Karaköprü Seyrantepe'de yaşam alanı ve meydan projesinin temeli atıldı!
Karaköprü Belediyesi tarafından ilçenin en çok büyüme gösteren mahallesi Seyrantepe'de yaptırılacak olan Yaşam Kompleksi ve Meydan Projesinin temeli atıldı. Başkan Baydilli, “Kompleksimiz mahallede büyük bir eksikliği giderecektir” dedi.

Başkan Metin Baydilli  Şöyle Konuştu: "Mahallemiz yeni olduğundan alış veriş merkezi ihtiyacı vardı. Biz de bu ihtiyacı giderme adına burada 1200 metrekare alışveriş merkezi, bunun yanında kapalı semt pazarı ve meydan projesini yapmaya karar verdik. Bugün temelini atıp, en kısa sürede inşaatını bitirerek vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Temelini attığımız bu kompleksin Seyrantepe'deki vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum."

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ise Seyrantepe'nin her şeyiyle yeniden imar edilen bir mahalle olduğunu kaydederek, mahallenin ihtiyaçlarının olduğunu belirtti. Başkan Çiftçi, "Bu mahallemizde vatandaşlarımızın öncelikli ihtiyaçlarından biri buradaki halkın alış veriş merkezi ihtiyacıydı. Bunun yanında kapalı semt pazarı, meydan ihtiyacının da giderilmesi gerekiyordu. Güzel bir projeyle bu ihtiyaçların giderilmesi için çalışmalara başlandı. Bu güzel projenin temelini attığı için Karaköprü Belediyemize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Seyrantepe’de (TOKİ-MAŞUK) yapılacak olan meydan ve yaşam alanı projesinde vatandaşın ihtiyacını karşılamak üzere; alışveriş merkezi, semt pazarı ve kafeterya bulunuyor. 4000 m2 yeşil alana sahip olacak projede, 1200 m2 alış -veriş kompleksi, 1200 m2 otopark ve semt pazarı ile 1000 m2’lik meydan bulunuyor. Temel atma töreninin ardından Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli vatandaşlarla bir süre sohbet edip taleplerini dinledi.

Karaköprü Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181