TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4.Bölge 1.Etap bu gün kurasız satışa sunuluyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Şanlıurfa Maşuk 4.Bölge 1.Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen 139 adet 3+1 konut ve 191 adet 4+1 konut olmak üzere toplam 330 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunulacak. 

Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 25 Eylül 2017 - 29 Aralık 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek. TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4.Bölge 1.Etap projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Şanlıurfa İpekyolu Şubesi olacaktır.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk 4.Bölge 1.Etap satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLi / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181