TOKİ Şanlıurfa Maşuk'ta 4+1 konutlar başvuru önceliğine göre satılacak!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Şanlıurfa Maşuk 4.Bölge 1. Ve 2.Etap Projesi kapsamında inşa edilen 4+1 konutlar başvuru önceliğine göre satılacak.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk projesinde yer alan 4+1 konutlara, konut sayısından az başvuru yapılmış olduğundan; “Konut Alma Hakkı ve Belirleme Kurası” çekilmeyerek, başvuru önceliğine göre “Konut Seçimi ve Gayrimenkul Satış Sözleşmesi” imzalama işlemleri gerçekleştirilecek.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk projesi kapsamında, 4+1 konut seçimleri, ilan edilen konut seçim programında, kendileri için belirtilen gün ve saatte, Ş. Urfa Maşuk 4.Bölge Şantiyesinde yapılacak, konut seçimini yapan alıcı, ertesi günde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Şanlıurfa İpekyolu Şubesinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacak.

TOKİ Şanlıurfa Maşuk satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181