TOKİ Sivas Gazi Mahallesi konutları yükselmeye devam ediyor!
Dar gelirli ailelerin umudu olan Toplu konut idaresi Başkanlığı (TOKİ) Sivas'ta Danışment Gazi Mahallesi polis lojmanlarının arkasında yapımına başladığı konutlar hızla yükseliyor.

Toplu Konut idaresi Sivas'ta dar gelirli ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Her yaptığı konut projesinde büyük ilgi ile karşılaşan toplu konut idaresi, Danışment Gazi Mahallesi Polis lojmanlarına başlattığı konut projesi ile yine evi olmayan yüzlerce aileyi yuvaya kavuşturacak. Polis lojmanlarının arkasında başlayan konutlar ise bloklar halinde yükseliyor. Yeni mahallede bulunan tokilerden de rahatlıkla görülebilen konutlara Sivaslılar daha şimdiden müracaat etmek için gün saymaya başladı. Toplu Konut idaresi başkanlığının dar gelirliler için yürüttüğü proje kapsamında müracaatların ne zaman ne şekilde alınacağı ise merak ediliyor.

Yüksel Menekşe / Memleket Sivas Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nebahat KARABIYIK 6 yıl önce

Danisment evlerin basvuru tarihi nezaman baslıyor

Avatar
Nebahat KARABIYIK 6 yıl önce

Danisment evlerin basvuru tarihi nezaman baslıyor

Avatar
Hayice Öztürk 6 yıl önce

Danişment Gazi toki evleri başvuru tarihi neden halen belli deyil?

Avatar
Gökmen sacli 5 yıl önce

Neden hala belli degil sorunmu var acaba

banner182

banner181