Marka Rezidans ve AVM 1 Haziran'da açılıyor!
Yılın ilk 5 ayında 5 konut projesi satışa sunan Sur Yapı, ticari gayrimenkul yatırımlarında da gaza bastı. İstanbul’da 3 alışveriş merkezi olan şirket 4’üncü adres olarak Bursa’yı seçti. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Bursa Nilüfer’de 650 milyon dolar yatırımla hayata geçirdikleri ‘Marka Rezidans ve AVM’ projesinin alışveriş merkezini 1 Haziran perşembe günü açacaklarını dile getirdi. Ekart Gayrimenkul ile ortak hayata geçirdikleri projede 74 bin metrekare kiralanabilir alan ve 250 mağaza yer alacağını dile getiren Elmas, “Şuan ticari portföyümüz 550 bin metrekare. Marka projesi ile 1099 mağazaya ulaştık ve bunların değeri 2.2 milyar dolar. 2-3 yıl içinde yeni projelerimizde 1 milyon metrekareye ulaşacağız. Türkiye’nin AVM ve ticari gayrimenkul yatırımcıları anlamında önemli oyuncularından biri olarak ciddi bir portföy oluşturacağız” dedi.

3 BİN KİŞİYE İSTİHDAM
Kiralama ve yönetimi ECE Türkiye tarafından yapılacak alışveriş merkezleri ile 3 bin kişiye istihdam sağlayacaklarını belirten Elmas,”2015 başında Bursa’nın en kıymetli bölgelerinden birinde, Nilüfer’de, güçlü bir lokasyonda projemizin yapımına başlamıştık.

Marka Rezidans ve AVM, kısa zamanda hem Bursalılar hem çevre illerde yaşayanlar hem de yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Sur Yapı Marka’nın sadece Bursalılar için değil, Yalova, Balıkesir, Bilecik, Kütahya gibi çevre illerin sakinleri ile projenin bütününe büyük ilgi gösteren Körfez ülkeleri vatandaşları için de önemli bir çekim noktası olacağına inanıyoruz” dedi. 

KÖRFEZ İLGİSİ
Yılda 50 bin nüfus artışı olan Bursa’da gayrimenkul sektörünün önemli gelişim gösterdiğini belirten Altan Elmas, projelerinde yer alan Uludağ manzaralı 373 rezidans dairesinin inşaat ve satışının sürdüğünü söyledi. Konut teslimlerine ağustos sonunda başlayacaklarını belirten Elmas, satışların yüzde 30’unu da Körfezli yatırımcılara yaptıklarını ifade etti.
Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181