Sur Yapı Marka AVM açıldı!
Sur Yapı tarafından 650 milyon dolarlık yatırımla Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde hayata geçirilen Marka Alışveriş Merkezi (AVM) açıldı. Alışveriş merkezinin açılışında konuşan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Al tan Elmas, toplamda 230 bin metrekarelik inşaat alanında hayata geçirilen merkezin 75 bin metrekaresinin kiralanabilir alan olduğunu belirterek, "373 adet de konut rezidanslarımız var. Konutları da Eylül ayında teslim etmeye başlayacağız" dedi.

BURSA'NIN EN BÜYÜKYATIRIMI
Elmas sözlerine şöyle devam etti: 'Alışveriş merkezinde yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlamış vaziyetteyiz. Mağazalarımız tam kapasite faaliyete girdiği, yüzde 100 doluluğa ulaştığı zaman alışveriş merkezi yönetimiyle beraber 3 bin kişilik istihdama erişmiş olacak. Hem Türk ekonomisi hem Bursa hem de bizim için önemli bir yatırım oldu. İstihdama ciddi katkı, perakende sektörüne de yatırım imkanı veren güzel bir yatırım oldu." Elmas, yatırımın değer olarak 650 milyon dolar olduğunu belirterek, 'Alışveriş merkezi ve konutların bütünüyle böyle bir yatırım değerine ulaştığını düşünüyoruz. Bu büyüklükte Bursa'nın en büyük yatırımı olmuş olacak. Biz de bunu yetiştirebilmek adına son 3-4 ayda büyük bir gayret sarf ettik" diye devam etti.

Yabancılarda Yoğun İlgi
​Projeyi Bursa'nın en kıymetli bölgelerinden Nilüfer'de, güçlü bir lokasyonda hayata geçirdiklerini dile getiren Elmas, "Marka Rezidans ve AVM, kısa zamanda hem Bursalılar hem çevre iller hem de yabancı yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Bunun üzerine Bursa'ya olan güveninizle yatırımımızı büyütme kararı aldık. 



Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181