Sur Yapı "Marka"yı büyütüyor
2014 yılında 600 milyon dolarlık yatırımla Bursa'nın yeni konut ve alışveriş merkezi projeleri arasında yerini alan Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, yoğun ilgi nedeniyle 50 milyon dolarlık ek yatırım yapma kararı aldığını duyurdu. Proje eklenen yeni alanlar doğrultusunda alışveriş merkezi içinde yer alan mağaza sayısı 220'den 250 çıkmış oldu.

50 milyon dolarlık ek yatırım gerçekleştirilen Marka Rezidans ve Avm projesinde toplam inşaat alanı da 230 bin metrekareye yükseldi ve projede yer alan rezidans sayısı da 316'dan 373'e çıktı. 373 adet lüks rezidans dairesi ve home ofisin yer aldığı proje, yaklaşık 3 bin kişiye istihdam sağlayacak. Uludağ manzaralı dairelerden oluşan Marka Rezidans ve Avm, 21, 18 ve 14 katlı rezidans ve home ofis bloğından oluşuyor. 

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z.Altan Elmas,"Marka'ya talep her geçen gün artıyor"

Bursa'daki ilk projelerine gösterilen duyduğu memnuniyeti dile getiren Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z.Altan Elmas,"Bursa'da imza attığımız bu büyük projede home ofis ve rezidans bloğumuzu satışa çıkarmış olmaktan dolayı son derece heyecanlıyız. Projenin diğer aşamalarında olduğu gibi bu yeni bloğun da şimdiden yoğun talep göreceğini düşünüyoruz. Projemizi yerli ve yabancı yatırımcılar ve ev sahibi olmak isteyen Bursa halkı da büyük ilgi gösteriyor. Marmara bölgesinin diğer illerinden aldığımız talepler de bizim için sürpriz olmadı. Bu projemizde Bursa'nın bir numarası olacak 75 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip büyük bir alışveriş merkezi de yer alıyor. Alışveriş merkezine gelen ulusal ve uluslararası markaların yüksek kiralama talepleri ve başarılı konut satışları Bursa'ya olan inancımızı pekiştirdi ve yatırımımızı büyütme kararı aldık" dedi.

650 Milyon Dolarlık dev yatırım

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, Bursa'nın gözde ilçesi Nilüfer'in en değerli lokasyonunda 650 milyon dolar yatırım değeriyle yükselmeye devam ediyor.  63 metrekare ile 293 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dairelerin yer aldığı 21, 18 ve 14 katlı üç kuleden oluşuyor. Yeni lansman dönemiyle birlikte özel indirim fırsatları sunan Sur Yapı'da, %10 lansman indiriminin yanı sıra peşin alımlarda %10 ekstra indirim imkanı da yer alıyor.


Tuğba Gülten/EmlakSayfasi.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet demirci 8 yıl önce

istedikleri parayı hak ediorlar, bursaya vizyon katan bi proje...

Avatar
betül kural 8 yıl önce

bursadaki inşaat firmalarına örnek olsun bu adamların yaptıkları!gezdiğim en ii proje bursa

Avatar
hayati kara 8 yıl önce

fiyatları biraz yüksek gelmişti bana ama yine de çok ii bi yeri var değeri artar böyle projelerin,bütçem yetse alacaktım..niyeti olanlara tavsiye ederim, müşteri hizmetlerine hayran kaldım

Avatar
kadir selvi 8 yıl önce

başarılı bir proje, evimi satıp buradan almaya niyetleniyorum..hanımı ikna etmek biraz zor :/

Avatar
bukett 8 yıl önce

biraz pahalı ama güzel!

banner182

banner181