Mülk Diamond Çerkezköy projesi fiyat!
6 bin 220 metrekare arazi alanı üzerinde inşa edilen Mülk Diamond Çerkezköy projesi fiyat bilgisi belli oldu. Toplam 100 adet konuttan oluşan Mülk Diamond Çerkezköy projesi daire fiyatları 350 Bin TL'den başlıyor.

Daire büyüklüklerinin 120 ile 151 metrekare arasında değişim gösterdiği Mülk Diamond Çerkezköy projesinin dairelerinde 2+1 ve 3+1 seçeneklerine yer veriliyor.  2+1 daireleri 120 ile 126 metrekare, 3+1 daireleri 151 metrekare büyüklüğe sahip olan Mülk Diamond Çerkezköy projesinin lokasyonu ile dikkat çekmesi bekliyor. 

20 bin metrekare insaat alanı üzerinde yükselen Mülk Diamond Çerkezköy projesinde açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, fitness center, sauna, akıllı ev sistemi, oyun salonları, kamelyalar, yürüyüş alanları, çocuk oyun parkı, açık spor alanları, basketbol ve futbol sahası gibi sosyal imkanlar bulunuyor.

Mülk Diamond Çerkezköy projesi nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Mülk Diamond Çerkezköy projesi teslim tarihi için tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181