Tepe Suit Çerkezköy nerede? İşte lokasyonu...
11 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Tepe Suit Çerkezköy nerede sorusunun cevabı belli oldu. TSF Gayrimenkul imzası ile inşa edilen Tepe Suit Çerkezköy Tekirdağ Çerkezköy'de Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesinde konumlandırılıyor. 


Oyun parkı, futbol ve basketbol sahası, ısıtmalı kapalı yüzme havuzu, fitness ve sauna gibi yaşam alanlarının yanı sıra her daireye bir kapalı otopark ve depo imkanının bulunduğu Tepe Suit Çerkezköy projesinde 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. 28 adet 3+1 daire, 60 adet 4+1 daireden oluşan Tepe Suit Çerkezköy projesinin 3+1 daireleri brüt 154 metrekare, net 119 metrekare, 4+1 daireleri brüt 202 metrekare, net 149 metrekare büyüklüğe sahip.

Daire büyüklüklerinin 150 metrekare ile 202 metrekare arasında değişim gösterdiği Tepe Suit Çerkezköy toplam 6 blok ve 88 adet konut olarak planlanıyor.

Tepe Suit Çerkezköy teslim tarihi için tıklayınız.

Tepe Suit Çerkezköy fiyat için tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181