"42 Maslak’a 3. LEED Sertifikası: LEED GOLD!"
42 Maslak, kaliteli ve yeşil enerjiyi önemseyen malzeme kullanımı anlayışını LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) GOLD Sertifikası ile zirveye taşıdı.

2014 yılında 42 Maslak Ofis 2 ve Ofis 3 blokları LEED Platinum sertifikası alan 42 Maslak; doğaya ve insana saygılı, sürdürülebilir binalar yaparak gelecek nesillere daha güzel bir dünya bırakmak için çalışmalarına son sürat devam ediyor.

42 Maslak, şimdi de A Kule’deki Rezidans ve Penthouse’larıyla LEED GOLD seviyesinde sertifika almayı başararak sürdürülebilirlik konusundaki ciddiyetini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Projelerinde enerji verimliliğine ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesine dikkat çeken Bay İnşaat, 42 Maslak’ta mevcut olan yeşil bina özelliğiyle enerji tasarrufunu yüksek oranda sağlıyor. Yeşil bina özelliği, doğaya saygılı olmasının yanı sıra projenin işletme maliyetlerinin ve aidatlarının da düşük tutulmasına büyük katkı sağlıyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181