Adana Kiza'da satışlar darbe girişiminden etkilenmedi!
Kurt inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt" Satışların darbe girişiminden etkilenmemesi, ekonomiye olan güvenin göstergesi" Kurt İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Kurt, 15 Temmuz'da gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, iktidar ve muhalefet partilerinin dik duruşu sayesinde millet tarafından püskürtülen hain darbe girişiminin, Kiza Kurumsal İş Merkezi Projesinde satışların etkilemediğini, yatırım planlarının da aynen devam ettiğini söyledi.

Doğu Akdeniz Bölgesi'nin, son dönemde özel sektör imkânları ile yürütülen en büyük inşaat projelerinden biri olan Adana'daki Kiza Kurumsal İş Merkezinin ortaklarındanKurt Inşaat'ın yönetim kumlu üyesi Aydın Kurt, demokrasiye ve milletin iradesine yönelik hain kalkışmanın, Türkiye Cumhuriyeti'ni topyekün hedef aldığını belirtti. 15 Temmuz günü ülkenin birliğine, beraberliğine kast eden hain odakların, ekonomiyi çökertip Türkiye'yi geri dönülmez bir yola sokmaya zorladığını, ancak sokaklara inip tankların önüne çıkan milletin tüm bu oyunlan bozduğunu ifade eden Kurt, "Tarihimizde kara bir leke olarak anılacak, çocuklarımızın geleceğini hedef alan bu darbe girişimi, sağduyu sahibi insanlarımızın destansı mücadelesiyle önlenmiştir. Milletimiz o gece ve sonrasında ülkesine, demokrasisine sahip çıkarak üzerine düşen görevi yerine getirmiştir. İş dünyasının temsilcileri olarak bizler de yatinmlanmıza devam ederek yeni iş kapılan açarak üzerimize düşeni yapacağız" diye konuştu.

Türk ekonomisinin lokomotifi konumundaki inşaat sektöriinün 2 milyondan fazla kişiye istihdam sağladığını belirten Kurt, "inşaat sektöründe yatırımlar hız kesmeden devam edecektir. Sektörün içerisinden birisi olarak buna yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı. Türk insanının darbecilere karşı verdiği kahramanca mücadelenin, tüm yatırımcılar için en büyük güvence olduğunun altını çizen Kurt, şunlan söyledi: "Biz de Balak Metal ortaklığı ile yürüttüğümüz Kiza Kurumsal İş Merkezi Projemize, hiçbir plan değişikliği olmadan, hatta daha güçlü bir şekilde devam ediyoruz. Kim ne yaparsa yapsın, bu ülke büyümeye devam edecek"

Egemen Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181