Besa Kule İş Merkezi Ankara'ya değer katacak!
Başkent Ankara’da kolay ulaşım sağlanan lokasyonu, özel mimarisi ve sunduğu ayrıcalıklı hizmetlerle iş dünyasının seçkin isimlerini bir araya getiren Besa Kule İş Merkezi’nde şu sıralar tatlı bir telaş var. Çukurambar’ın Eskişehir yolu güzergahından hemen girişinde hançere benzer mimarisi ve gece aydınlatması ile göz alan BesaKule’de güçlü markaların yanı sıra, Ankara’ya ilk kez gelen sıra dışı firmalar renkli yerleşimleri ile dikkati çekiyor.

Cadde cepheli 25 ticari alanın hem Türk hem de yurt dışı merkezli ünlü firmaların büyük ilgisiyle karşılandığını kaydeden Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, kulenin kurgusu ve bölgenin değerine uygun markalarla anlaştıklarını belirtti.

"Tüm kent ihtiyaçlarını karşılayacak"
Besa Kule’de yer alan mekanların Çukurambar’a daha fazla hareket katacağının altını çizen Bezci, “Besa Kule, iş merkezi konumunun yanında bölgeyi de canlandıracak ayrıntılara sahip. Kule, birbirinden önemli firmalara ev sahipliği yaparak, çok sayıda farklı sektörü bir araya getiriyor. Projede yer alan mağazalarla da yalnızca ofisler ve bölge halkı değil tüm kent ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecek. Besa Kule, kentin keyif zamanını geçirdiği adres olacak” dedi.

Bezci, Ankaralılar’ın Besa Kule sayesinde yepyeni markalarla tanışacağını vurgulayarak, şunları söyledi:
“Çukurambar’ın yeni buluşma merkezi olacak Besa Kule İş Merkezi, nitelikli ofislerinin yanında yalnızca bölgedeki değil Ankara’daki ihtiyacı da karşılayacak mağazalara ev sahipliği yapıyor. Starbucks, PoolPub gibi Ankaralı’nın çok sevdiği mekanların yanında Ege’nin en sevilen eğlence adreslerinden Öküz, Little Kitchen, Bella Donut, Metropol Eczanesi, Ottimo spor Merkezi’nin de aralarında yer aldığı çok sayıda ünlü marka BesaKule’de yerini aldı.” 

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181