Bursa'nın 51. sosyal tesisi Kent Ormanına açıldı!

Bursa’nın hizmet kalitesini yükseltmek için şehrin her bir yanını sosyal tesislerle donatan Büyükşehir Belediyesi, 51. tesisi Atatürk Kent Ormanı’nda açtı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, açılan her sosyal tesisle birlikte piyasada fiyat dengesinin sağlandığını, halkın güvenli, kaliteli ve hesaplı yeme içme imkanına kavuştuğunu söyledi.

1 milyon 300 bin metrekarelik alana kurulan Atatürk Kent Ormanı’nın en hakim tepesinde yer alan Kent Orman Restoran’ın açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Büyükşehir bürokratları ve davetliler katıldı.

BURFAŞ yetkililerine tebrik
Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, hizmete giren her sosyal tesisle birlikte şehirdeki hizmet kalitesinin bir çıta daha yükseldiğini ifade etti. Son yıllarda gerçekleştirdikleri çevre, tarihi ve kültürel miras, spor, ulaşım, sahil yatırımlarıyla Bursa’yı yaşanabilirlikte dünyada 48. Türkiye’de de 1. sıraya taşıdıklarını hatırlatan Başkan Altepe, sosyal tesislerle bu olgunun daha da kuvvetlendiğini ifade etti. Bursa’da 51. tesisi hizmete aldıklarını, açılan her tesisle birlikte piyasada fiyat dengesinin sağlandığını, halkın huzur ve güven içerisinde kaliteli hizmete hesaplı ödemelerle ulaştığını vurgulayan Başkan Altepe,  “Bugün bu anlamda yeni bir adım daha atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bir yanda Odunluk diğer yanda Misi köylerinin bulunduğu, sürekli deniz havası alan güzel bir tepede güzel bir tesisin açılışını gerçekleştiriyoruz. Orman içerisinde, manzarasıyla insanı yeşile doyuracak böyle bir mekanı Büyükşehir Belediyemiz adına hazırladıkları için BURFAŞ yetkililerini tebrik ediyorum” dedi.  

Aynı anda 400 kişiye hizmet
Başkan Altepe, sosyal tesislerle halkın güvenini kazandıklarını, bunun sonucunda da Bursa’nın yaşam kalitesinin gün geçtikçe yükseldiğini ifade etti. Bursa’ya değer katmayı, insanların huzur içerisinde buluşacağı hizmet noktalarını artırmayı en büyük hizmet olarak gördüklerini söyleyen Başkan Altepe, bu kapsamda Doburca’dan Hünkar Köşkü’ne, çarşı bölgesinden sahillere kadar güzide her noktayı sosyal tesislerle donattıklarını belirtti. “Hedefimiz para kazanmak değil halkımızın güvenle buluşacağı, yemek yiyebileceği, çay içebileceği mekanları çoğaltmak” diyen Başkan Altepe, “Kent ormanındaki restoran alanını da bu niyetlerle komple yeniledik. Diğer tesislerde olduğu gibi elden geçirdik. Burası, yaklaşık 400 kişiye aynı anda hizmet edebilecek, çevresindeki alanlarla birlikte çeşitli cemiyetlerin yapılabileceği imkanlara sahip. Bu hava her yerde yok. Burayı değerlendiren de halkımızın hizmetine sunan da yine biz olduk. İnşallah hedeflerimiz doğrultusunda burada insanımıza artı değer katacağız. Kent Ormanı Restoran, Bursamıza, bölgemize, insanımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Açılış töreninde AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da söz alarak katılımcıları gündeme ilişkin gelişmeler konusunda bilgilendirdi. Gümüştepe Mahalle Muhtarı Yakup Dülger de törende söz alarak selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Başkan Altepe, konuşmaların ardından beraberindekilerle birlikte restoranı resmen hizmete aldı. Kurdela kesiminin ardından protokol üyeleri, mekanın tüm alanlarını gezerek bilgi sahibi oldu.

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181