Hayat Tepe Konutları metroya bağlanıyor
Özak GYO’nun Bayrampaşa’da öne çıkan lüks konut projesi Hayat Tepe, daire sahipleri başta olmak üzere tüm bölge sakinlerinin ulaşım sorununa kalıcı çözüm getiren ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor. ÖZAK GYO, Hayat Tepe’nin yer aldığı Ferhatpaşa Çiftliği ile en yakın metro istasyonu arasında güvenli erişim sağlayacak yaya üst geçidi projesini hayata geçiriyor.

Hayat Tepe’yi Bayrampaşa’da daha da ayrıcalıklı kılan üst geçit sayesinde 250 metrelik yürüyüş mesafesi sonunda esenler Metro İstasyonu’na güvenli erişim mümkün hale gelecek. Otogar Bağlantı Yolu üzerinde yer alacak yaya üst geçidi inşaatına geçen ay başlayan ve 30 Eylül’de hizmete açmayı planlayan ÖZAK GYO, bölge trafiğine de rahat nefes aldıracak. Proje ile Hayat Tepe’den Taksim, Yenikapı, Marmaray ve Atatürk Havalimanı istikametlerinde her noktaya hızlı ulaşım mümkün hale gelecek.  

Faiz sabitlendi
ÖZAK GYO, Ekim 2014 yılında yaşamın başladığı Hayat Tepe’de kalan son konutlar için faizi yüzde 0.79’a sabitleyerek geçen yılın fiyatlarını koruyor. Tarihi Yarımada ve Adalarmanzarasına sahip Hayat Tepe, ikisi 24, biri 23 katlı üç bloğu kapsayan 546 daireden oluşuyor. Kapalı yüzme havuzu, spor, basketbol salonları, fitness, spa, pilates-yoga, sauna-buhar odaları ve kafeteryası olan Hayat Tepe, çocuk kulübü, kış bahçesi, koşu parkuru ve amfi tiyatrosuyla sosyal alanlarını da zenginleştiriyor. 

Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181