İstanbul'da bölge bölge en yüksek ofis kira liste fiyatları!
İstanbul Ofis Pazarı’ndaki ‘Bölgelere Göre Talep Edilen En Yüksek Kira Liste Rakamları’nın son dört çeyrek dönem için karşılaştırılması Grafik 10’da verilmiştir [3].



[3] Grafikteki kira rakamları mal sahipleri tarafından pazara açıklanan liste fiyatlarıdır. İnşaatı tamamlanıp stoka katılan binalardaki rakamlar grafiklere yansıtılmıştır.


Kira rekortmeni bölgelr Levent ve Zincirlikuyu-Esentepe-Gayrettepe!
2015 üçüncü çeyrek dönemde MİA’da en yüksek kiranın talep edildiği bölgeler Levent ve Zincirlikuyu-Esentepe-Gayrettepe oldu. Bu bölgelerde talep edilen kira rakamının 45 ABD Doları /m2 /ay olduğu tespit edildi.

MİA Dışı-Avrupa’da talep edilen en yüksek kira rakamı 37 ABD Doları /m2 /ay’la Taksim-Nişantaşı’nda gözlendi.

MİA Dışı-Asya’da en yüksek kira talebi Kozyatağı ve Ümraniye’de görüldü. Bu bölgelerdeki talep edilen kira değerinin 31 ABD Doları /m2 /ay olduğu gözlendi. Son dört çeyrek dönemde Ümraniye’de en yüksek kira seviyesi değişmezken, Kozyatağı’nda bir önceki çeyrek döneme göre daha yüksek olduğu belirlendi.

Propin Property Investment Consultancy 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181