Nef Bodrum'a otel projesi yapacak!
Nef Bodrum adıyla anılan projenin detayları belli olmaya başladı. Konut ve otelden oluşan Nef Bodrum, Yalıkavak'ta denize sıfır konumdaki 100 bin metrekare alan üzerine kurulacak. Projenin 100 milyon dolar yatırım bedeline sahip olması bekleniyor. Yaklaşık 500 konut ve otelden meydana gelen proje, yaklaşık 25 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Proje kapsamında özel plaj, yüzme havuzu, fitness center, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar ve otopark bulunuyor. Hazırlık aşamasında olan Nef Bodrum projesinin bu yıl içerisinde başlaması ve 2016 Haziran ayında satışa çıkması planlanıyor.Nef Bodrum projesinde 400 metre sahil de bulunacak. Nef Bodrum'un denize sıfır konumu ile yazlık gibi yazlık derditecek bir proje gibi görünüyor. 

Cumhuriyet Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181