Nilüfer'in gözde yerleşim ve sanayi bölgeleri arasında yer alan 23 Nisan mahallesinde yapımı devam Ofis Gökçadır projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Emlaksayfasi.com.tr hava çekim ekibi tarafından gerçekleştirilen çekimler ile ofis gökçadır projesine ait son görüntüleri izleyebilirsiniz.

İşte Ofis Gökçadır projesinde son durum ve inşaattan görüntüler...

Bölgeye değer katacak ofis projesi

Ofis Gökçadır projesinde  resepsiyon, toplantı odası, balkon, servis asansörü, iklimlendirme sistemi, TV-uydu yayını, kapalı otopark, güvenlik gibi olanaklar bulunuyor.  Çatı katlı dubleks ofis, tek katlı standart ofis gibi ofis seçenekleri sunan projede 6 adet ticari amaçlı dükkan da bulunuyor. 




Ofis Gökçadır projesinde zemin katta bulunan ofisler 73 metrekare ile 250 metrekare alan arasında değişirken, asma katta 36 metrekare ile 250 metrekare, çatı katında ise 196 metrekare ile 400 metrekare alan arasında değişen seçenekler sunuluyor. Gökçadır İnşaat tarafından Bursa Nilüfer'de yükselen projenin teslim tarihi Mart 2016 olarak belirlendi. 

Tuğba Gülten/Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181