Propa Plus Residence'da ön talep toplanıyor!
Büyükdere Caddesi ile çevrili Propa Plaza, Zorlu Center'a 200 metre mesafede yer alırken; Esentepe metro durağına 100 metre ve Zincirlikuyu metrobüs durağına ise sadece 150 metre uzaklıkta. Propa Plus Rezidence 38 özel rezidanstan oluşuyor. Propa Plus Rezidence içerisinde plaza; alışveriş, gezi, yeme-içme, kültür ve eğlence merkezlerine yakınlığı ile de çalışanların hayatını kolaylaştırıyor.

Propa Plaza, hem 8 bin metrekare müstakil ofis alanı olarak kullanılabiliyor, hem de farklı ihtiyaçlara göre 830'ar metrekarelik komple katlar olarak değerlendirilebiliyor. Ayrıca 190 ve 225 metrekarelik ofis seçenekleri de mevcut. Böylece, projede yer alan ofis birimi ile hem küçük hem de daha büyük alanlara ihtiyacı olan kullanıcılar ve yatırımcılar için farklı alternatifler sunuluyor.

'Ayrıcalıklı hayatı avantajlı yaşamak için' sloganla ön talep dönemi 3.000 dolardan başlayan taksit seçeneklerini ve 36 ay faizsiz ödeme planını sunuyor. 

Yeni Akit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181