Skycity projesine dünya çapında 2 ödül!
Skycity ofis projesi, International Property Awards’ta “Yüksek Katlı Gayrimenkul Geliştirme ve Ofis Mimari” kategorilerinde 2 ayrı ödüle layık görüldü. 

Pera GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, uluslararası boyutta ödül almaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek şöyle konuştu: “Denizli özel bir şehir. Sadece Ege Bölgesi’nin değil Türkiye ekonomisinin lokomotif kentlerinden biri. Pera GYO olarak SKYCITY projemizle bölgedeki başarılı iş adamlarının önemli bir eksiğini tamamlamayı hedefledik. SKYCITY yüksek kalitesi ve özgün detaylarıyla Denizlili işadamları tarafından hemen fark edildi. SKYCITY, ferah konforlu ofislerinin yanı sıra alışveriş merkezi, kafe, restoran ve sosyal alanlarıyla profesyonel hayatı modern mimari ve tasarımla birleştirip işadamlarının hizmetine sunacak. SKYCITY’nin kalitesi, dünya çapında gördüğü takdirle de tescillenmiş oldu. Artık hiç şüphe yok ki kentin parlayan yıldızı olacak. Bu ödüllerin tüm Denizli’ye ve Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyoruz.”

Global Yatırım Holding geçen yıl da Van AVM projesiyle International Property Awards’ta iki ödül birden almıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181