Tokat Bahçelievler yeni görünümüne kavuşacak!
Bahçelievler Mahallesi’nde belirlenen alanlarda faaliyetlerine başlayan Tokat Belediyesi ekipleri gece-gündüz hızlı bir şekilde çalışarak, yol düzenleme, asfalt çalışmalarını tamamladılar.

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, çalışmaların tamamlandığı alanlarda Mahalle Muhtarı ve teknik ekibiyle birlikte incelemelerde bulunarak, vatandaşların düşüncelerini dinledi.

Her şey daha yaşanabilir bir Tokat için diyen Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu; “Bahçelievler asfalta kavuştu. Minibüs hattının yer aldığı mahallemizde birkaç aydır sıkıntı yaşanıyordu. Bizlerde hızlı bir şekilde çalışmalarımıza başlayarak, altyapı, kanalizasyon ve asfaltını tamamlayarak halkımızın kullanımına açtık. Öncelikle Bahçelievler Mahallesi sakinlerine ve muhtarımıza teşekkür ederim. Bahçelievler Mahallemiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Yine buradayız, yapılacakları not almaya devam edeceğiz” dedi.

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Şaban Türk, mahalleye yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Eroğlu ve ekibine teşekkür etti. Muhtar Türk yaptığı açıklamada; “Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu ve ekibine teşekkür ediyorum. Mahallemiz gerçekten çok güzel oldu. Tokat’ı daha güzel bir Tokat yapma sevdasında olan Başkanımıza bizler de onun kale komutanları olarak her zaman yanındayız. Her zaman 7/24 Belediye Başkanımıza telefonla arayıp ulaşıyor, isteklerimizi iletiyoruz. Mahalle halkımız adına başkanımıza çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Gece gündüz demeden Bahçelievler Mahallemizde ekipler çalışmalarına devam ettiler. Bu çalışma şevkinden dolayı tüm çalışanlara da ayrıca teşekkür ediyoruz. Çalışmalar tamamlandığında Bahçelievler Mahallesi daha güzel bir mahalle olacak” dedi.

Tokat Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181