Tokat Mahmutpaşa'ya mahalle konağı yapılıyor!
Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nun Sosyal Sorumluluk Projeleri arasında yer alan Mahalle Konakları bir bir inşa edilerek halkın hizmetine sunuluyor.

Göreve geldiği günden itibaren şehrin iki ayrı bölgesinde Mahalle Konaklarını tamamlayarak halkın hizmetine sunan Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, yeni bir mahalle konağı müjdesini daha verdi.

Özellikle mahalleli bayanların ilgi odağı olan Mahalle Konaklarından bir yenisinin de Mahmutpaşa Mahallesi’nde yapılacağı müjdesini veren Başkan Eroğlu, teknik ekibi ve Mahalle Muhtarıyla birlikte Mahmutpaşa Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada; “Mahmutpaşa Mahallemizde yeni yapacağımız Mahalle Konağımız için teknik ekibimiz ve mahalle muhtarımızla birlikte incelemelerde bulunduk.

Tarihi dokuya uygun olarak inşaa ettiğimiz mahalle konaklarımızda halkımızın ayağına hizmeti götürüyoruz. İnsanlarımızın evine giderken uğrayacakları, oturup sohbet edecekleri, kitap, gazete okuyacakları, çay kahve içecekleri, günün yorgunluğunu atacakları, mahalleye ait problemlerin saptandığı, muhtarların vatandaşlarla oturup konuşacağı mahalle konaklarımızdan bir yenisini de inşallah Mahmutpaşa Mahallemizde inşa edeceğiz. Mahalle Konaklarımıza gösterilen ilgiden dolayı hemşehrilerimize teşekkür eder, mahallemize şimdiden hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

Mahmutpaşa Mahallesinde ki incelemeler esnasında mahalleli çocukların da halı saha isteğini de yerine getireceğine dair onlara söz verdi.

Tokat Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181