Tokat Turhal'a üst geçit yapılıyor!
Öğrenci yurtlarının ve Üniversiteli öğrenci evlerinin yoğunlukta olduğu, geçmişte trafik kazalarından dolayı da can kayıplarının yaşandığı alana Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu’nun talimatları ile durak ve üst geçit yapılıyor. 

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu Tokat - Turhal karayoluna otobüs durağı ve üst geçit yapılması için kolları sıvadı. Öğrenci yurtlarının ve Üniversiteli öğrenci evlerinin yoğunlukta olduğu, geçmişte trafik kazalarından dolayı da can kayıplarının yaşandığı alana Tokat Belediyesi müdahale ediyor. Tokat - Turhal karayolunda Öğrenciler Üniversiteye veya memleketlerini gitmek için kullandıkları ve bunun içinde ana yoldan karşıdan karşıya geçmek zorunda kaldıkları otobüs durağı Tokat Belediyesi tarafından genişletilerek akabinde üst geçitte yapılıp bu tehlikenin önüne geçilmiş olacak.

Otobüs durağının yapılacağı alanı yerinde inceleyip kısa bir değerlendirme yapan Başkan Eroğlu, "Üniversitemizi ve yurtlarımızı ziyaret ettiğimizde gençlerimizin durak talebi olmuştu. Tokat-Turhal arasında Osmanlı Kooperatifinin hemen karşısında üniversitemize 2-3 km uzaklıktaki Karayollarına ait bu alanda üniversite hattındaki otobüsler durak olmadığı için yol kenarında duruyor ve bu da can güvenliğini tehlikeye atıyordu. Bizlerde yaklaşık 50 metre uzunluğunda 10-12 metre genişliğinde bir durak alanı oluşturduk. Güvenli ve emniyetli bir şekilde otobüslere biniş ve inişleri sağlamış olacağız. Ayrıca bu alana yapacağımız üst geçitle karşıya güvenli bir şekilde geçişi sağlayacak ve tehlikeyi sıfıra indirmiş olacağız. Genç kardeşlerimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Tokat Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181