TOKİ Tokat Zile Bahçelievler'de 437 adet konut inşa edecek!
TOKİ Tokat Zile Bahçelievler 437 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Eylül'de yapılacak. 

TOKİ TC. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Tokat'ın Zile ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde yeni proje inşa edilecek. TOKİ Tokat Zile'de inşa edeceği yeni proje kapsamında 437 adet konut, 1 adet ticaret merkezi yer alacak. Projedeki dairelerin hangi gelir tipine satılacağı belli değil. TOKİ Tokat İli Zile İlçesi Bahçelievler Mahallesi 437 Adet Konut ve 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Eylül 2017 Perşembe günü saat 15:00'te yapılacak.

Hürsöz Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181