'2016 TOKİ için rekor yılı olacak!'
TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, bu ay itibarıyla idarenin 53 bin konut rakamına ulaştığını, yılsonu geldiğinde ise 64 bin konut rakamına ulaşılacağını ifade etti.

Turan, "2016, TOKİ'nin başarıyla dolu yıllan içinde en yüksek konut inşa ettiği yıl olarak tarihe geçecek. 2016-2019 yılı stratejimiz çerçevesinde hedefimiz 260 bin konut yapmaktı. Bu çerçevede 2017 yılında 70 bin konut inşa etmeyi hedefliyoruz. Yeni bir rekora daha imza atacağız. Bu konutların hemen hemen tamamına yakım alt ve orta gelir grubuna hitap eden sosyal konutlar" dedi.

SIFIR KÂRLA SATIŞ
M. ErgünTuran sözlerini şöyle sürdürdü: Yüzde 5'lik dilime yönelik yaptığımız konutlar ise yüksek gelir grubuna hitap ediyor. Gelir paylaşımlı projelerden elde edilen gelir ile projelerimizi finanse ediyoruz. Kar amaçlı bir kuruluş değiliz. 'Sıfır karla satış' modeliyle, bina maliyetine, vatandaşı bankaya mahkum etmeden vatandaşı konut sahibi yapıyoruz.

Akşam Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181