5 bin 500 konut için çekiliş tarihi 26 Mayıs!
Yunusemre Belediyesi'nin en büyük projelerinden biri olan Türkiye'de en prestiji ilk 3 toplu konut projesi arasında gösterilen Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nde ilk etap için kura tarihi belli oldu. 8 binden fazla vatandaşın ev sahibi olabilmek için başvurduğu projede, kuralar 26 Mayıs Perşembe Günü çekiliyor. Manisa'nın konut sorununa neşter vuracak 5 bin 500 konutluk Yunuskent Projesi'nin ilk etabı olan bin 101 konut Akgedik'te hızla yükseliyor. Yaklaşık 8 bin vatandaşın ev sahibi olma umuduyla başvurduğu projede beklenen gün geldi. Hak sahipleri 26 Mayıs Perşembe Günü Atatürk Spor Salonu'nda çekilecek kurayla belirlenecek.

Toplu konut, kentsel dönüşüm projeleriyle kentte orta ve düşük gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak istediklerini anlatan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kura çekimine kuraya katılan tüm vatandaşları davet etti. Başkan Çerçi, "Biz şehrin sorunlarını bildiğimiz için gelir gelmez kollarımızı sıvadık. Kentin en büyük sorunu olan konut sıkıntısına el atarak Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'ni hayata geçirdik" diye konuştu. 

Habertürk Egeli Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181