7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Fikir Yarışmasının 2. si düzenlendi!
TOKİ ve iştirak şirketi Emlak Konut GYO tarafından mimarlık dünyamızda farklı fikir ve arayışların önünü açabilmek için hayata geçirilen 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Fikir Yarışmalarının 2. si sonuçlandı.

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması “MAHALLE” adıyla gerçekleştirilen yarışmada, ödül alan konut projeleri, ilk yarışmada olduğu gibi bölgelerinde inşa edilecek. 

2014’te yenilenen üretim felsefesiyle, günün ihtiyaçlarına yanıt veren, yüksek kalitede, kültür ve mimariyi gözeten yeni bir konut anlayışını hayata geçirmeye başlayan TOKİ, az katlı planda, yörelerin yerel mimari çizgilerinden, kültür ve geleneklerinden ilham aldığı binlerce konutluk özgün projeleri uyguluyor.

Bu anlayışla 3 yıl içinde 100 binin üzerinde konut ve yeni yaşam alanını içeren projeler tasarlayan ve inşasını yürüten TOKİ, aktif ve dinamik üretim kabiliyetini, yeni arayış ve fikirlerle geliştirmeye devam ediyor.

TOKİ, iştirak şirketi Emlak Konut GYO ile birlikte 2014’te düzenlediği 7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe temalı yarışmanın ardından, bu yıl  “Mahalle” konseptiyle ikinci yarışmayı hayata geçirdi. Yarışmada ödüle değer bulunun projeler, ilk yarışmada olduğu gibi projenin ait olduğu bölgede belirlenmiş tasarım ve uygulama alanında hayata geçirilerek, kentlere, mimarisi ve uygulamasıyla örnek olacak yeni yerleşim alanları kazandırılacak.

Yarışma sonuçları için tıklayınız.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181