Antep'te gazi ve şehit yakınlarına TOKİ'den konut!
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun yoğun çabaları sonrasında TOKİ ile protokol imzalanarak gazi ve şehit yakınlarının uygun koşullarda ev sahibi olmaları için çalışmaların başladı. Başkan Tahmazoğlu, şehit ve gazi aileleri ile yaptığı görüşmelerde 2+1 ve 3+1 şeklinde olacak konutların 20 yıl vade ile verileceği açıklanmıştı. Ayrıca 2+1 konutlar için peşinat alınmayacağı müjdelemişti. Şehit ve gazi aileleri önceki gün Şahinbey Belediyesi'nin gezi araçlarıyla konutların yapılacağı Mavikent Mahallesi'ndeki araziyi gezdi.

RÜYAMIZDA GÖREMEZDİK
Konutların yapılacağı alanda incelemede bulunan aileler Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederek, "Biz bu konutları rüyamızda göremezdik. Ancak başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'nun sayesinde ev sahibi olacağız. Allah razı olsun. Bizlere vermiş olduğu bu değer evlatlarımızın acısını bir nebzede olsa hafifletiyor. Konut alanını gezdik. Çok güzel ve havadar bir yer. Şehir merkezinin gürültüsünden uzak, bizim gibi ailelere göre. Ödeme koşulları da çok uygun. Tüm dualarımız bu çalışmada öncülük yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte" diye konuştular.

2017'DE TESLİM EDİLECEK
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ise konut teslimatlarını 2017 yılında yapmayı planladıklarını aktararak, "Şehit ve gazi ailelerimize TOKİ ile işbirliği içinde konut yapmak için protokol imzaladık. Konutlar için Şahinbey sınırlan içerisinde Mavikent Mahallemizde 40 bin metre kare arsa ayırdık. Konut yapımına kısa bir süre içerisinde başlayacağız. Konutlar 2017 yılı içerisinde şehit yakınlarımıza ve gazilerimize teslim etmeyi planlıyoruz. Onların bu mutluluğu ve duaları bizleri de mutlu ediyor" dedi.

Sema ALP/Metropol Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181