Bucak kentsel dönüşüme TOKİ desteği!
Bucak Belediyesi'nden yapılan açıklamada ayrıca, ziyarette TOKİ Kentsel yenileme Dairesi Başkanı Gürol Konyalıoğlu'nun da hazır bulunduğunun altı çizildi. Açıklamada, Başkan Mutlu'nun ziyarete ilişkin, "TOKİ'deki görüşmelerimiz çok verimli geçti. Kentsel Dönüşüm ile ilgili yaptığımız 11 aylık çalışma programımızı TOKİ Başkanımızla paylaştık. Kendileri bizlere kentsel dönüşüm ile ilgili bilgibirikimlerini aktardı. Projemiz ile ilgili düzeltme fikirleri verdi. Kentsel dönüşüm projemiz ile bizzat ilgilenerek projemizi hazırlayan firmaya bir an çalışmalarını tamamlayıp saha çalışmasına başlanması konusunda talimat verdi."dedi.

Başkan Mutlu, "Yaptığımız çalışmalarla Bucak'ın çehresini değiştiriyoruz. İlçemiz Cami ve Çukur Mahallerinin belirlenen alanlarında Kentsel dönüşüm çalışmasını başlatmıştık. Zemin ve etüt çalışmaları tamamlandı. Tasarım çalışmaları bitmek üzere. Bucak'ı, sosyal donatıları, parkları, camisi, okulu ve alış veriş merkezleri ile modern bir yerleşim alanına dönüştürmeyi hedefliyoruz."değerlendirmesi yer aldı. 

Burdur Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181