Halkbank, TOKİ'nin 'Yüzde 20 indirim Kampanyası'na özel kredi sunuyor!
Halkbank, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından başlatılan ve 21 Ağustos-29 Eylül 2017 tarihleri arasında sürecek "Yüzde 20 İndirimli Kapama Kampanyası'ndan yararlanmak isteyen müşterilerine özel kredi seçeneği sunacağını duyurdu. TOKİ'ye olan borcunu kapatmak için yüzde 20 indirim imkanından yararlanmak isteyenler, 120 aya kadar vade fırsatı sunan Halkbank kredilerine başvurabiliyor. 

TOKİ tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasına başvurular 21 Ağustos'ta başladı.

120 AYA KADAR VADE
Satışları 2015 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve taksitleri aynı yıl içerisinde başlamış olan konut ve işyeri sahiplerinin yararlanabileceği indirim kampanyası aylık yüzde 0,92'den başlayan faiz oranlarıyla 120 aya kadar vade sunuluyor.  Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çödek, TOKİ Kampanyasına en fazla İstanbul, Ankara, Eskişehir ve Bursa'dan ilgi bekliyoruz" diye konuştu. 

29 Eylül'e kadar başvurmak şart
TOKİ Başkanı Ergün Turan da, yaptığı açıklamada, gelen yoğun talep nedeniyle geri ödemeleri devam eden gayrimenkuller için indirim kampanyası düzenlendiğini söylemişti. Turan, kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve işyeri alıcılarının 29 Eylül tarihine kadar ilgili bankaya başvuruda bulunabileceğini belirterek, "Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak" demişti.

17 bin kişi faydalandı
Turan, geçen yıl indirim kampanyasından 17 bin kişinin faydalandığını kaydederek, "817 milyon lira borç kapatıldı. Bu paranın yaklaşık 513 milyon lirası kredi kullanılmadan 'yastık altı parası' diye tabir edilen paradan getirilip ödendi" ifadelerini kullanmıştı.

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181