İşte TOKİ'nin başvuruları devam eden alt gelir grubu konut projeleri!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından alt gelir grubu olanlar için de konut projeleri üretiliyor. İşte TOKİ'nin başvuruları devam eden alt gelir grubu konut projeleri...

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi - 18 adet konut
Ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunulan TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesinin detayları için tıklayınız.

TOKİ Bilecik Pazaryeri Alt Gelir Konut Projesi - 1 adet konut
TOKİ Bilecik Pazaryeri konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 24 Temmuz – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Alt Gelir Grubu Konut Projesi - 64 adet konut
Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek olan TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu Alt Gelir Grubu projesinin detayları için tıklayınız.

TOKİ Kütahya Şaphane 3. Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi - 26 adet konut

TOKİ Kütahya Şaphane 3. Etap konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 07 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap Alt Gelir Grubu Konut Projesi - 5 adet konut
TOKİ Samsun Ladik 2. Etap Alt Gelir Grubu konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 01 Ağustos 2017 – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Alt Gelir Grubu Konut Projesi - 43 adet konut
Ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunulan TOKİ Zonguldak Gökçebey Alt Gelir Grubu projesinin detayları için tıklayınız.

TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Alt Gelir Grubu Konut Projesi - 1 adet konut
TOKİ Zonguldak Gökçebey Bakacakkadı Alt Gelir Grubu konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 31 Temmuz 2017 – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Çorum Merkez 3. Bölge Alt Gelir Grubu Konut Projesi - 17 adet konut
TOKİ Çorum Merkez 3. Bölge Alt Gelir Grubu konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor.

TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge Alt Gelir Grubu Konut Projesi - 1 adet konut
TOKİ Çorum Merkez 2. Bölge Alt Gelir Grubu konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 10 Ağustos – 29 Aralık 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir Grubu Konut Projesi - 122 adet konut
TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Alt Gelir Grubu konutları ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile satışa sunuluyor. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutun başvuruları, 10 Temmuz - 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

TOKİ'nin başvuruları devam eden konut projeleri için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181