Terör mağdurları için hazırlanan 25 bin konut yazın teslim edilecek!
Şırnak, Hakkari, Mardin ve Diyarbakır'da PKK mağdurları için devlet tarafından yapılan 25 bin konut, yaz ayları itibarıyla sahiplerine teslim edilecek. TOKİ öncülüğünde yürütülen çalışmalarda tarihi mimari dokunun korunmasına ve bölge insanının tercihine göre konut inşa edilmesine özen gösterildi.

HIZLA TAMAMLANIYOR
Çukur eylemleri sırasında PKK'lı teröristlerin büyük hasara neden olduğu Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde de vatandaşlar için yapımına başlanan konutlar hızla tamamlanıyor. Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Mahmut Kaşıkçı, ilçede yapılan modern binalar hakkında bilgi verdi.

KÜÇÜK DAİRE YOK
Kaymakam Kaşıkçı, "İnsanlarımızın burada rahat yaşaması için bu hizmeti sunuyoruz. Dairelerimiz 70-80 metrekarelik daireler değil. 120 metrekareden başlayıp 180,200 metrekareye kadar da dairelerimiz var" diye konuştu. Terör mağduru vatandaşlar için TOKI öncülüğünde inşa edilen konutlar büyük oranda tamamlandı.

Güneş Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181