TOKİ 14 ilde 114 arsayı 23 Mayıs'ta satışa çıkarıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Adana, Ankara, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Giresun, İstanbul, İzmir, Karabük, Samsun, Siirt, Tekirdağ, Trabzon ve Van’da toplam 411.151,65 m2 büyüklüğünde 114 adet arsayı (konut, ticaret, özel sağlık, özel kreş-anaokulu, özel eğitim, özel ilköğretim, özel ortaöğretim, bakım ve akaryakıt istasyonu, kentsel servis, konut dışı kentsel çalışma alanları) yaklaşık 407 milyon TL muhammen bedelle “Açık Artırma” yöntemi ile satışa sundu.

Müzayede 23 Mayıs 2017 tarihinde (Salı günü), saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde yapılacak.

Ankara’da konut, ticaret, özel sağlık, özel kreş, özel eğitim, özel ortaöğretim imarlı arsaları
Ankara Pursaklar ve Yenimahalle’de konut, ticaret, Çankaya Alacaatlı’da özel kreş, eğitim, Etimesgut Eryaman’da özel anaokulu imarlı arsaları peşin, Etimesgut Aşağıyurtçu’da özel ortaöğretim imarlı arsası ise %25 peşin 24 ay vade şartlarıyla satışa sunuldu.

İstanbul’da bakım ve akaryakıt istasyonu, konut, özel eğitim ve ilköğretim imarlı arsaları
İstanbul Başakşehir Kayabaşı’nda bakım ve akaryakıt tesis imarlı arsa, özel eğitim ve ilköğretim imarlı arsa ile Kartal’da konut imarlı arsa peşin fiyatına satışa sunuldu.

İzmir Çeşme ve Aliağa’da konut, ticaret imarlı arsalar
İzmir Çeşme’de konut ve ticaret imarlı 10 arsa, Aliağa’da ise konut ve ticaret imarlı 18 arsa peşin fiyatına satışa sunuldu.

Gaziantep’te konut ve kentsel servis imarlı arsalar
Gaziantep Şehitkamil, Beylerbeyi’nde 5 konut ve 2 kentsel servis arsası peşin fiyatına satışa sunuldu.

Diyarbakır’da konut dışı kentsel çalışma imarlı arsaları ve merkezi iş imarlı arsası
Diyarbakır Yenişehir, Üçkuyu’da 12 adet konut dışı kentsel çalışma imarlı arsa ile merkezi iş imarlı arsa peşin fiyatına satışa sunuldu.

Karabük’te konut imarlı arsalar
Karabük Merkez, Beşbinevler’de 11 adet konut imarlı arsa peşin fiyatına satışa sunuldu.

Detaylı bilgilere www.toki.gov.tr ve http://www.turyap.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Satış Şartnamesi için Tıklayınız.

Satış Listesi için Tıklayınız.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181