TOKİ 16 ilde 142 iş yeri ve 17 konutu ihaleye çıkartıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 16 ilde 142 iş yeri ile 9 ilde 17 konutu “Açık Artırma Yöntemi” ile satışa sundu.

142 iş yeri 35 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu
Adıyaman Besni, Aksaray Güzelyurt, Bolu Mudurnu, Diyarbakır Kayapınarı, Erzincan Kavakyolu-Merkez, GiresunMerkez, Hatay Yayladağı, İstanbul Bahçeşehir, İzmir Çeşme, Karaman Merkez, Kocaeli Kandıra, Rize Merkez, Sakarya Sapanca - Taraklı, Sivas Şarkışla - Zara, Yozgat Aydıncık, Zonguldak Gökçebey, şehirlerinde satışa sunulan iş yerlerine  %25 peşin, 120 ay vade seçeneği ile sahip olabilecek.

17 konut 79 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu
Ayrıca Adana Yüreğir, Afyonkarahisar Dinar, Çorum Alaca-Kargı, Gaziantep Şehitkamil, Kayseri İncesu, KırıkkaleBahşili, Malatya Merkez, Sivas Merkez, Trabzon Akçaabat – Vakfıkebir’de bulunan konutları ise  %12, %25 peşin, 120, 180 ay vade seçenekleriyle satın alabilecekler.

Rize ve Karaman'da satılık AVM 
TOKİ konut projeleri içinde konumlanan iki alışveriş merkezi, yüzde 25 peşin ve 120 ay taksitle satışa çıkan gayrimenkuller arasında öne çıkıyor.

Rize Merkez Hamamderesi'nde 759 konutun bulunduğu kentsel dönüşüm alanında 23 bölümden oluşan ve 4 bin 800 metrekare kapalı alanı bulunan AVM, 14 milyon 815 bin lira muhammen bedelle satışa sunuldu.

Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap’ta 416 konutun bulunduğu kentsel dönüşüm alanında 33 bağımsız bölümlü ve 4 bin 688 metrekare kapalı alana sahip AVM ise toplamda 8 milyon 366 bin lira muhammen bedelle satışa sunuldu.

Rize'de bulunan AVM'ye toplu teklif alınacak. Karaman'da bulunan AVM için ise 33 bağımsız bölüme ayrı ayrı veya toplu teklif verilebilecek.

Açık Artırma 15 Ağustos 2017, saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezi ile Radisson Blue Hotel Şişli/ İstanbul adreslerinde gerçekleştirilecek. Ayrıca www.turyap.com.tr internet adresinden canlı yayınla teklifler alınabilecek.

Detaylı bilgilere www.toki.gov.tr ve www.turyap.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181