TOKİ 2016'da 60 bin konut yapacak!
Turan, TOKİde anlayış değişikliğine gidildiğinin altını çizdi. TOKİ Başkanı Turan, TOKİ nin konut hedefini yükselttiğini belirterek, "2016'da 60 bin konut yapmayı hedefliyoruz, bu yıl TOKİ'nin zirve yılı olacak" dedi.

BİZDE YÜKSEK BİNA YOK
Hiçbir şehirde TOKİ binasının en yüksek bina olmayacağını söyleyen Turan "Temel disiplin olarak yatay mimari esas alınıyor. Tamamıyla bir anlayış değişikliği var. Çeşme projemiz, şu anda Ürgüp'te yaptığımız projemiz var. Çarıkında kalenin altındaki kentsel dönüşüm projesi Türkiye'ye örnek olacak bir projedir. Tarihi dokuya uygun bir mahalle yapıyoruz" diye konuştu. Diyarbakır Sur'un SİT alanı olduğunu ve bu bölgede hiç kimsenin toplu konut inşa edemeyeceğini belirten Turan, "Buna TOKİ ve bakanlıklar da dahil" dedi Turan Doğu ve Güneydoğuda 2002 yılından bu yana aktif bir şekilde çalıştıklarını ve bu zamana kadar bölgelerde 142 bin konut yaptıklarını kaydetti.

Yeni Akit Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181