TOKİ 205 işyeri ve 15 konutu müzayede ile satacak!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, TURYAP aracılığıyla 33 şehirde 205 işyeri ve 15 adet konutu satışa çıkarıyor. TURYAP tarafından düzenlenen TOKİ müzayedesi 15 Aralık 2016 perşembe günü saat 13:30'da gerçekleşecek. 

Adana, Ankara, Balıkesir, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Giresun, Iğdır, İstanbul, Kahramanmaraş, Kastamonu, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Manisa, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Samsun, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Trabzon ve Yozgat'ta bulunan 205 adet işyerinin satılacağı müzeyede de Ankara, Bolu, Bursa, Eskişehir, Karabük, Kayseri, Nevşehir, Tokat ve Trabzon'da bulunan 15 konutta satışa sunulacak. 

TOKİ tarafından açık artırma ile satışa sunulacak olan konutların fiyatları 65 bin 633 TL'den başlarken, işyerlerinin fiyatları ise 7 bin 500 TL'den başlıyor. Konutlar yüzde 12 peşin, 180 ay vade avantajı ile satışa sunulurken, İşyerilerinde ise yüzde 25 peşin, 120 ay vade fırsatı bulunuyor. 

15 Aralık 2016'da gerçekleşecek müzayede ile satılacak olan işyerleri arasında; 
-Ankara, Eskişehir Yolu Turkuaz Vadisi'nde komple spor tesisi,
-Adana  Kışla Mahallesi'nde iş yerleri,
-Denizli,Pamukkale Karahayıt'ta 10 adet termal pansiyon, 
-İstanbul Başakşehir Kayabaşı'nda büfeler ve dükkanlar, 
-İstanbul Halkalı-Hadımköy , GOP - Taşoluk'ta büfeler ve dükkanlar,
-Şanlıurfa, Viranşehir Ticaret Merkezi'nde işyerleri bulunuyor.

TOKİ açık arttırma müzayede satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ tarafından müzayede ile satılacak konut ve iş yerlerinin listesi için tıklayınız.

Tuğba GÜLTEN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181